Polecany warsztat - Kalisz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olgamro
    Classic
    • 2011
    • 5

LUKI, baca10, kamil92x, dziękować dziękować
    mati160, rośnie rośnie, plany też, boczne jak pisałem zakładam jak będzie cieplej, dalej myślałem o delikatnej lotce na klapie takiej z Miloteca (a`la M3), chciałem też machnąć chromowaną ramkę grilla pod kolor nadwozia, muszę też wymodzić jakieś fajne kapselki do alu na lato, pojawiła się też koncepcja małego modu wnętrza poprawiającego funkcjonalność, a na lato dokładka z leona cupry no i boxowanie silnika ....... ufff... rozpędziłem się trochę :P
    A pomysłów dalej przybywa i czekają na realizację :wink:
    misiek^wro, jak widzisz kolejka planowanych modów długa więc ten musi poczekać :twisted:
  • trucho
    Ambiente
    • 2010
    • 178

Ojciec znalazł O2 w Kaliszu i chce się wybrać.
    Czy wiecie może gdzie mógłby tam sprawdzić Czeszkę?

Komentarz

• skalar
      Rider
      • 2010
      • 575

jest ASO SKODA chyba na wylocie na Ostrów WLKP.ul.wojska polskiego 5

Komentarz

• KiLeRrosS
        Drive
        • 2008
        • 60

Niby jest, ale specjalnie bym nie wierzył w ich "diagnozę", no chyba że będziesz nad nimi stał i mówił co mają sprawdzić. Niestety, na naszym terenie (Kalisz-Ostrów) nie znam żadnego warsztatu godnego polecenia, więc pozostaje Ci tylko to ASO (Skoda Ignaszak) naprzeciwko Castoramy - jak kolega wyżej pisał, na Wojska Polskiego.

ASO w Ostrowie Wlkp. równie podejrzane, więc nie warto te 25km dodatkowo się klepać.

Może ktoś z okolic coś mądrego jeszcze dorzuci :?:

edit: do Kalisza z Warszawy masz 250km wszawymi drogami (3-4h jazdy)- aż tak ojciec jest napalony?
        kropka . przecinek , wykrzyknik ! pytajnik ? średnik ; dwukropek : małpa @

Komentarz

• skalar
          Rider
          • 2010
          • 575

w gostyniu jest ASO auto-perfect no ale kolejne 80 km do zrobienia.

Komentarz

• trucho
            Ambiente
            • 2010
            • 178

Generalnie to ciężko znaleźć O2 2007/2008 z polskim rodowodem, szczególnie w okolicach Warszawy nic ciekawego się nie trafia, a nieraz warto jechać te 3-4h jak może być coś ciekawego, tylko skoro nie polecacie tego warsztatu...a może jakieś nie ASO, które sprawdzi porządnie?

Komentarz

Pracuję...